Beerfly - Ølopplevelser! - Kunnskap om øl
RSS

Siste innlegg

Alexander Rodenbach på veg tilbake
Ølfestival til dobbel pris
God jul fra Beerfly-teamet
Jakten på Westvleteren
Norges beste øl er kåret

Kategorier

ølnyheter
ølomtaler
drevet av

Min blogg

Ølfestival til dobbel pris

Haandbryggeriets ølfestival Haandfest har i år en snedig vri. De som vil være på festivalen hele lørdag 28. mai må løse billett to ganger. Dermed blir det festival til dobbel pris. Sjekk bare informasjonen Haandbryggeriet har lagt ut:

Årets øl-begivenhet i Drammen: HaandFest hos Haandbryggeriet på Brakerøya. 

Som før setter vi av siste helgen i mai, og inviterer bryggerier, bryggere og alle som er glad i øl til en skikkelig ølfest! Festivalen foregår på bryggeriets områder og tilhørende uteareal (telt). Billetter inkluderer program og 5 smaksprøver á 15cl. Salg av ekstra ølpoletter til 25 per stykk. Servering av kortreist festivalmat av god kvalitet til hyggelige priser. 

Fredag 27.05. 17-22.00 bill 331,- (inkl. avgift 31,-)
Lørdag 28.05. Sesjon 1: 12.16.30 bill. 331,- (inkl avgift 31,-)
Lørdag 28.05. Sesjon 2: 17.30-22.00 bill. 331,-(inkl avgift 31,-)

I år har vi valgt å sette opp 2 sesjoner på lørdag, der bryggeriene får en sjanse til å ta en liten pause, og å fylle opp skap, og bytte fat. Det blir altså fordelt spennende og morsomme øl utover 2 sesjoner på lørdag. Vi har derfor også endret prisene.
Alle må ut av festival-området k 16.30, vi jobber med å finne på noe lurt for dere som velger å komme på begge sesjoner lørdag, kanskje får vi fikset et eget "ventetelt", ellers får dere arrangere grilling i Elveparken:) 

Beerfly-teamet har vært på festivalen de to foregående årene. Vi har trukket fram denne festivalen som en av ølfestivalene det virkelig er verdt å dra på, men dette trekket var veldig skuffende. 
Det er ganske ukult å dele opp lørdagen i to sesjoner og så kreve to inngangsbilletter - om man skulle ha lyst til å være der hele dagen.
 Å kreve full pris to ganger på samme festivaldag (inkludert avgift x 2), er jammen i drøyeste laget! Blir været like trist og elendig som i fjor, er det heller ikke særlig fristende med en pause ute. 
Vi har allerede bestemt oss for å kansellere planene om å dra på årets Haandfest i Drammen. 


0 Kommentarer på Ølfestival til dobbel pris:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint