Beerfly - Ølopplevelser! - Kunnskap om øl
RSS

Siste innlegg

Alexander Rodenbach på veg tilbake
Ølfestival til dobbel pris
God jul fra Beerfly-teamet
Jakten på Westvleteren
Norges beste øl er kåret

Kategorier

ølnyheter
ølomtaler
drevet av

Min blogg

Jakten på Westvleteren

Det er fullt mulig å få tak i det sagnomsuste belgiske ølet Westvleteren - i alle fall hvis man er villig til å betale prisen. To på Beerfly-teamet, Ingrid og Kyrre, har importert Westvleteren fra Belgia og forteller her hvordan de gjorde det:
 
 
 
"Vi kom over denne siden da vi lette etter ølglass vi kunne kjøp: http://belgiuminabox.com/ har alt mulig av glass, og, som vi oppdaget, belgisk trappistøl. Da kunne vi endelig få kjøpt legendariske Westvleteren nr 12 som vi hadde ønsket å smake i flere år. De hadde en boks med 8 stk nr 12 i en trekasse og vi kjøpte den samt 1 stk tilhørende glass. Samlet inkludert frakt kostet dette ca 1.340 kr.(frakt ca 360 kroner, glass 80 kroner og flasker 900 kroner). Bra tilbakemelding fra firmaet og trackingnummer, slik at vi kunne følge pakken gjennom Europa og til Norge. Her ble pakka stående ca 1 uke på toll-lager Vi måtte betale 325 kroner i toll for å få pakken ut fra postkontoret. Transporten tok ca 14 dager. Alt var pakket meget godt. Medfølgende beskjed bad oss vente noen dager, slik at ølet fikk roet seg før smaking.
Da vi endelig fikk smakt på ølet, var vi enige om at det var vel verdt å vente på. Lang og kompleks ettersmak. Ikke framtrendene spritsmak til tross for at det holdt 10.2 prosent. Var det verdens beste øl? Ja, det er i hvert fall noe av det beste vi har smakt, og som vi vil huske."

0 Kommentarer på Jakten på Westvleteren:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint